I hele Danmarks midtpunkt Odense på Fyn finder du en lang række hørecentraler, hvor du kan anskaffe dig et høreapparat. Høreapparater Danmark har hjulpet utallige odenseanere med at finde det helt rigtige hørecenter i Odense.

GRATIS HØRETEST I ODENSE
 • Uforpligtende høretest til kr. 0,-
 • Værdi af høretest kr. 500,-
 • Smertefrit & varer kun 15-25 minutter
 • Dit lokale hørecenter
 • Afprøv høreapparat i 30 dage gratis
 • Vi vejleder i offentligt tilskud

Odense er Danmarks tredje største by med hele 175.000 indbyggere, og du finder derfor mange høreklinikker i byen – selvfølgelig. Uanset hvilket postnummer du bor i, finder du en lokal høreklinik i Odense. I både 5000, 5090, 5230, 5270, 5210, 5240, 5260, 5250, 5220 og 5200 Odense finder du et lokalt hørecenter, hvor du kan få et høreapparat.

Byen, som verdenskendte H.C. Andersen er fra, ligger i Region Syddanmark, som geografisk er en af de største regioner i Danmark. Region Syddanmark har offentlige høreklinikker i alle de større byer – og dermed også i Odense. Den offentlige høreklinik i Odense hedder Høreklinikken.

Høreapparater Danmark har ingen hørecentraler selv i Odense, men har specialiseret sig i at hjælpe lige netop dig til det bedste hørecenter i Odense.

Find privat hørecenter i Odense:

Dansk HøreCenter Odense C

Dansk Hørecenter Odense

Adresse: Nørregade 71, 5000 Odense C
Åbningstider: Man-Fre 8.30-16

Om Dansk HøreCenter Odense C:
Inde i Odense centrum i området omkring Odense Banegård og Kongens Have finder du Dansk HøreCenter Odense. Klinikken hører til i nyere lokaler, hvor du bliver budt velkommen med en kop kaffe i de bløde ventestole. Parkeringsforholdene er helt idéelle med et Q-park parkeringshus ved banegården samt parkering på den anden side ved Odense Koncerthus. Samtidig er der rigtige gode offentlige transportforbindelser fra Odense Banegård.

AudioNova Hørecenter Odense C

AudioNova Hørecenter Odense C

Adresse: Vestergade 83, 5000 Odense C
Åbningstider: Man-Tors 8.30-16, Fre 8.30-15.30

Om AudioNova Hørecenter Odense C:
I en ældre historisk bygning i Odense centrum finder du høreklinikken AudioNova Odense, som står klar til at servicere dig i moderne faciliteter. Du vil møde et yderst professionelt personale i receptionen hos AudioNova Hørecenter Odense. Klinikken ligger i de mindre shoppinggader i Odense centrum, hvor du også finder et Q-Park parkeringshus lige i nærheden. Derudover er der gode offentlige transportmuligheder i Odense centrum ved klinikken.

AudioNova Hørecenter Tarup

AudioNova Høreklinik Tarup

Adresse: Rugårdsvej 103A, 5000 Odense C (ved Ålykkens Fysioterapi)
Åbningstider: Tirs 9-15

Om AudioNova Hørecenter Tarup:
I en ældre historisk bygning på indfaldsvejen Rugårdsvej finder du hos Ålykkens Fysioterapi hørecentret AudioNova Tarup. Klinikken er en mindre en af slagsen, og har kun åbent tirsdag kl. 9-15. Parkeringsforholdene er til gengæld rigtig gode, da der er en parkeringsplads på den anden side af vejen. Derudover ligger AudioNova Hørecenter Tarup tæt på Odense Stadion, hvor der også er parkeringspladser.

Den Mobile Høreklinik Odense

Den Mobile Høreklinik Odense

Adresse: Hjemme hos dig / Skibhusvej 171, 5000 Odense C
Åbningstider: Efter aftale / Man-Fre 9-16

Om Den Mobile Høreklinik Odense:
Den Mobile Høreklinik Odense kan noget, som ingen andre høreklinikker i Odense kan – de kan komme hjem til dig. Det er helt uforpligtende og gratis. Så du slipper for transport, hvilket kan være besværligt for især ældre mennesker. Ønsker du alligevel at møde op, har de også en høreklinik inde i Odense centrum i flotte og hyggelige lokaler, hvor du også har gode parkeringsforhold. Den Mobile Høreklinik slår på god personlig service.

Dansk HøreCenter Rosengårdcentret, Odense

Adresse: Rød Gade, Ørbækvej 75, 1. sal, 5220 Odense SØ
Åbningstider: Man-Fre 8.30-16

Om Dansk HøreCenter Rosengårdcentret, Odense:
På Ørbækvej i Odense finder du det store shoppingcenter Rosengårdcentret, hvor der er gode parkeringsforhold. På første salen finder du Dansk HøreCenter Rosengårdcentret, som byder velkommen i den hyggelige reception med noget varmt at drikke. Klinikken ligger på Rød Gade i Rosengårdcentret med butiksnummer 154.

Din Hørelse Odense

Adresse: Vestergade 90, 5000 Odense C
Åbningstider: Man-Tirs 9-16, Ons 9-18, Tors-Fre 9-16

Om Din Hørelse Odense:
Helt inde i hjertet af Odense finder du den nyere høreklinik Din Hørelse Odense. I yderst moderne og pæne lokaler på gågaden, står personalet i Din Hørelse klar til at tage imod dig. Lige bag klinikken finder du et Q-Park parkeringshus, så det er let at parkere. Derudover finder du en cykelparkering lige ude foran butikken. Hver dag kl. 12-13 er der åben service, hvor du ikke behøver tidsbestilling.

Din Hørespecialist Odense

Adresse: Gul Gade, Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ (hos Thiele)
Åbningstider: Ons 10-15, Tors 10-18

Om Din Hørespecialist Odense:
I baglokalerne hos Thiele i det store odenseanske shoppingcenter Rosengårdcentret finder du Din Hørespecialist Odense. Her står hørespecialister klar til at hjælpe dig med rådgivning om samt behandling med høreapparat. Omkring Rosengårdcentret er der fantastiske parkeringsforhold, og det er let at komme til centret. Butikken har nummer 210, og ligger på Gul Gade.

Offentlig høreklinik i Odense:

Høreklinikken Odense Sygehus

Adresse: Kløvervænget 19, Indgang 85, 3. sal, 5000 Odense C
Tlf. nummer: 65 41 25 36
Telefontid: Man-Fre 8-15

Høreklinikken Odense Universitetshospital

Den offentlige høreklinik i Odense finder du på Odense Universitetshospital på Kløvervænget, indgang 85.

På 3. sal står personalet klar til at hjælpe dig med dine høreproblemer, når du har fået en henvisning fra en ørelæge.

Afdelingen er Region Syddanmarks audiologiske afsnit i Odense, hvor der bliver lavet udredning af høreproblemer hos både børn og voksne. Behandlingen foregår typisk med høreapparat.

Når en henvisning er lavet hos en ørelæge, bliver du kaldt ind helt automatisk fra regionen til en høreapparatbehandling.

Det udleverede høreapparat fra Odense Universitetshospital er kun til låns fra Region Syddanmark. Det betyder, at det skal afleveres tilbage efter endt brug. Det er dog helt gratis at låne et høreapparat.

Få hundrede meter fra afdelingen finder du Odense Universitetshospitals store parkeringshus.

GRATIS HØRETEST I ODENSE
 • Uforpligtende høretest til kr. 0,-
 • Værdi af høretest kr. 500,-
 • Smertefrit & varer kun 15-25 minutter
 • Dit lokale hørecenter
 • Afprøv høreapparat i 30 dage gratis
 • Vi vejleder i offentligt tilskud