Holder du til i København, og er på udkig efter et hørecenter? Vi kan hjælpe dig med at finde et hørecenter i København, da der findes et utal af gode hørecentre i København. Vi har allerede henvist rigtig mange kunder til de bedste hørecentre i København, hvilket vi er rigtig stolte af. Du kan blive den næste?

GRATIS HØRETEST I KØBENHAVN
 • Uforpligtende høretest til kr. 0,-
 • Værdi af høretest kr. 500,-
 • Smertefrit & varer kun 15-25 minutter
 • Dit lokale hørecenter
 • Afprøv høreapparat i 30 dage gratis
 • Vi vejleder i offentligt tilskud

Høreapparater Danmark har ikke selv en høreklinik i København, men vi har specialiseret os i, at guide dig til det helt rigtige hørecenter i København. København er Danmarks største by og samtidig vores hovedstad, hvor der bor mere end 1,2 millioner mennesker. Derfor kan det være en udfordring, at finde det hørecenter, som ligger tættest på dig.

De tre største producenter af høreapparater i Danmark – Oticon, Widex og GN – er også placeret i København eller hovedstadsregionen. Det samme er næsten halvdelen af alle hørecentre i Danmark. Parkeringsforholdene i København er ikke de bedste, og det er derfor en stor fordel, at der er placeret så mange hørecentre i København. Du finder mange gode offentlige transportmuligheder til et hørecenter i København.

Hvis du ikke søger et privat hørecenter, kan du blive henvist til det offentliges høreklinik i København. Den hører hjemme på Bispebjerg Hospital i København, og drives af Region Hovedstaden. Det er også Region Hovedstaden, som du skal have en henvisning af.

Find privat hørecenter i København:

Dansk HøreCenter København

Dansk Hørecenter København

Adresse: Esplanaden 24, 1263 København K
Åbningstider: Man-Fre 8.30-16

Om Dansk HøreCenter København:
Helt inde i centrum af København finder du i det ældre og historiske kvarter omkring Kastellet og Amalienborg høreklinikken Dansk HøreCenter København. Klinikken ligger i en gammel historisk bygning, som giver en helt unik oplevelse. Inde i Dansk HøreCenter København bliver du budt velkommen i receptionen, hvor du bliver budt på en varm kop kaffe i de bløde sofaer. Faciliteterne er nye og yderst moderne. Få hundrede meter fra høreklinikken finder du en større håndfuld parkeringsfaciliteter.

Høreklinikken St. Kongensgade, København

Høreklinikken St. Kongensgade København

Adresse: St. Kongensgade 88, 1. sal, 1264 København K
Åbningstider: Man-Tors 10-18, Fre 10-15

Om Høreklinikken St. Kongensgade, København:
På St. Kongensgade i København finder du en utraditionel høreklinik. Her møder du Regitze Willemoes, klinisk audiolog, som står klar til at hjælpe dig i sin hyggelige høreklinik. Du vil opleve en personlig service, hvor der er god tid i hyggelige omgivelser. Klinikken ligger tæt på Frederiks Kirke og Amalienborg i en historisk bygning, hvor du vil opleve nogle hyggelige og ældre lokaler, som giver en helt speciel stemning. Få meter derfra finder du et større antal parkeringshuse og parkeringspladser.

Hørebilen – Den Mobile Høreklinik København

Hørebilen - Den Mobile Høreklinik København

Adresse: Bagerstræde 3, 1617 København V (hos Bagerstræde Optik)
Åbningstider: Tirs-Fre 11-17.30

Om Hørebilen – Den Mobile Høreklinik København:
Den Mobile Høreklinik i København drives af audiologassistent Susanne Palsbo, som både kan komme hjem til dig med Hørebilen, eller du kan møde op i den fysiske høreklinik i København Vest på Bagerstræde. Den fysiske høreklinik er beliggende hos Bagerstræde Optik i en ældre bygning tæt på Det Ny Teater. Klinikken ligger i et stille kvarter, hvor der er en god og hyggelig stemning. Få hundrede meter fra Den Mobile Høreklinik finder du Codanhus P-hus, hvor du har mulighed for at parkere.

Din Hørespecialist København S – Amager

Din Hørespecialist København - Hørecenter Amager

Adresse: Amagerbrogade 248, 2300 København S
Åbningstider: Man-Tors 9-17

Om Din Hørespecialist København S – Amager:
Ude på Amager finder du selvfølgelig også en høreklinik. På Amagerbrogade finder du Din Hørespecialist København S, som står klar til at hjælpe dig med at finde et høreapparat. Klinikken ligger i et ældre københavnsk butikslokale, og er let at finde. Du finder parkering til din bil i begge sider af Amagerbrogade i 1 time, hvor det dog kan være svært, at finde en ledig plads. Ellers er der parkeringsplads få hundrede meter fra høreklinikken ved Lidl og Netto lidt længere nede af Amagerbrogade.

Frederiksberg Øre-Næse-Halsklinik

Frederiksberg Øre-Næse-Halsklinik

Adresse: Falkoner Allé 15, 1. tv., 2000 Frederiksberg
Åbningstider: Efter aftale

Om Frederiksberg Øre-Næse-Halsklinik:
Centralt beliggende på Frederiksberg i det indre København finder du Frederiksberg Øre-Næse-Halsklinik, som ligger lige ved siden af Frederiksberg Centret. Klinikken ligger i en ældre bygning, og minder mere om tilbuddet fra det offentlige sundhedssystem, end det minder om en privat høreklinik. Du behøver ikke have en henvisning fra en praktiserende ørelæge, da klinikken kan tage sig af denne del også. Ventetiden og udvalget af høreapparater minder dog mest om det offentlige systems. Få meter fra klinikken finder du en metrostation samt parkering, men det kan være rigtig svært, at få en parkeringsplads i klinikkens åbningstid.

Audiovox Hørecenter København – Østerbro

Audiovox Hørecenter København - Østerbro

Adresse: Nordre Frihavnsgade 49, st., 2100 København Ø
Åbningstider: Man-Fre 9-16

Om Audiovox Hørecenter København – Østerbro:
Inde i Østerbro i København finder du i et ældre butikslokale hørecentret Audiovox, som er en afdeling af den danske kæde ved samme navn, der primært hører til på Sjælland. Her står engagerede og dygtige hørespecialister klar til at hjælpe dig i trygge omgivelser og moderne faciliteter med at finde et høreapparat i den prisklasse, som passer til dig. Et par hundrede meter fra hørecentret finder du en håndfuld P-huse og P-pladser, mens der samtidig er gode forbindelser med offentlig trafik lige i nærheden.

Audiovox Hørecenter København – Frederiksberg

Audiovox Hørecenter København - Frederiksberg

Adresse: Smallegade 52A, 2000 Frederiksberg
Åbningstider: Man-Tors 9-16, Fre 9-15.30

Om Audiovox Hørecenter København – Frederiksberg:
På Frederiksberg finder du endnu en afdeling af hørekæden Audiovox, som holder til primært på Sjælland. I Audiovox Hørecenter København på Frederiksberg møder du en række dygtige og yderst engagerede specialister i høreapparater og høreproblemer, som vil hjælpe dig med dit høretab. Klinikken hører til i et ældre butikslokale tæt på Frederiksberg Have, som giver en hyggelig og tryg stemning. Tæt på hørecentret finder du gode offentlige transportmuligheder, mens det kan være sværere at finde parkeringsmuligheder.

Din Hørespecialist København – Frederiksberg

Din Hørespecialist København - Frederiksberg

Adresse: Gammel Kongevej 119, 1850 Frederiksberg
Åbningstider: Man-Tirs 10.30-16.45, Fre 10.30-16.45

Om Din Hørespecialist København – Frederiksberg:
Tæt på Københavns Universitet på Frederiksberg finder du høreklinikken Din Hørespecialist København. Klinikken har hjemme hos optikeren Thiele, hvor du vil blive budt velkommen i nogle moderne og flotte butikslokaler. Høreklinikken er let at finde på Gammel Kongevej, og der er fantastiske muligheder for offentlig transport til klinikken. Sværere er det at finde parkeringspladser – dog ikke umuligt på Frederiksberg. Din Hørespecialist på Frederiksberg har lukket om torsdagen.

AudioNova Hørecenter København S – Amager

AudioNova Hørecenter København S - Amager

Adresse: Amagerbrogade 264, 2300 København S (hos Vejland Briller)
Åbningstider: Man-Tirs 8.30-16, Fre 8.30-15.30

Om AudioNova Hørecenter København S – Amager:
Ude på Amager finder du optikeren Vejland Briller i et helt nyt butikskompleks. I samme butikslokale finder du høreklinikken AudioNova Hørecenter København S, som står klar til at hjælpe dig med et høreapparat i København. Klinikken ligger i yderst moderne butikslokaler, hvor du virkelig oplever en professionel service. Hver mandag har klinikken åben service kl. 14.30-15.30, hvor du kan kigge fordi uden tidsbestilling. Lige ved siden af ligger en Kvickly, hvor der bag er en stor parkeringsplads.

AudioNova Hørecenter København – Frederiksberg

AudioNova Hørecenter København - Frederiksberg

Adresse: Gammel Kongevej 152B, 1850 Frederiksberg C
Åbningstider: Man-Tors 8.30-16, Fre 8.30-15.30

Om AudioNova Hørecenter København – Frederiksberg:
På Gammel Kongevej på det indre Frederiksberg finder du en høreklinik fra AudioNova Hørecenter-kæden, som er en af landet førende. Her ligger AudioNova Frederiksberg i en ældre bygning men flotte og moderne lokaler, så du får et yderst professionelt indtryk. Hver mandag kl. 13.30-15.30 og fredag kl. 12.30-14 er der åben service, hvor du helt uden tidsbestilling er velkommen til at kigge forbi. Klinikken ligger tæt på Frederiksberg Centret og Frederiksberg Have, hvor der er god offentlig transport. Mere problematisk kan det være at finde en parkeringsplads.

Din Hørelse København S – Kastrup

Din Hørelse København S - Kastrup

Adresse: Amager Landevej 33, 2770 Kastrup
Åbningstider: Man-Tors 8-15.30, Fre 8-15

Om Din Hørelse København S – Kastrup:
I udkanten af København i bydelen Kastrup finder du den eneste afdeling af Din Hørelse i København. Her vil du møde en række specialister i at sikre dig den helt optimale hørelse med eksempelvis et høreapparat. Personalet er yderst imødekommende og venlige, og står klar i hyggelige lokaler i en tidligere privat villa, hvilket giver en ekstra personlig oplevelse. Klinikken ligger lige over for Tårnbyparken, og der er parkering på grunden lige ude foran huset, så det er yderst let at komme til og fra høreklinikken. Hver dag kl. 12-13 er der åben klinik, hvor du kan komme fordi uden en tid.

Offentlig høreklinik i København:

Høreklinik, Audiologisk afdeling, Bispebjerg Hospital, København

Adresse: 3. Tværvej, Bispebjerg Bakke 23, Indgang 11A, 3. sal, 2400 København NV
Tlf. nummer: 35 31 27 16
Telefontid: Kl. 8-16
Ventetid: Ca. 38 uger

Høreklinik Bispebjerg Hospital, København

På Bispebjerg Hospital finder du den offentlige høreklinik fra Region Hovedstaden, hvor du kan få gratis undersøgelse og behandling af dit høretab – oftest med høreapparat.

Høreklinikken på Bispebjerg Hospital i København yder hjælp til alle voksne personer med høreproblemer.

For at modtage service fra Audiologisk Afdeling på Bispebjerg Hospital, skal du have en henvisning fra en praktiserende ørelæge. På Bispebjerg Hospital ydes der kun hjælp til voksne, mens børn skal til Gentofte Hospital.

Høreklinikken på Bispebjerg Hospital i København fører alle høreapparattyper, så der er et stort udvalg for alle.

Ventetiden på afdelingen lige pt. er ca. 38 uger, men kan svinge meget. Derudover er der mulighed for at blive henvist til en anden afdeling i Region Hovedstaden.

Afdelingen er let at finde på hospitalsområdet, og der er parkeringsplads lige foran afdelingen for klienter. Derudover findes en større parkeringsplads få hundrede meter derfra på 1. Tværvej ved navn Parkering Sydvest.

GRATIS HØRETEST I KØBENHAVN
 • Uforpligtende høretest til kr. 0,-
 • Værdi af høretest kr. 500,-
 • Smertefrit & varer kun 15-25 minutter
 • Dit lokale hørecenter
 • Afprøv høreapparat i 30 dage gratis
 • Vi vejleder i offentligt tilskud