Befinder du dig i Esbjerg i Vestjylland, og har fået behov for et høreapparat? Høreapparater Danmark kan hjælpe dig med at finde den bedste høreklinik i Esbjerg.

GRATIS HØRETEST I ESBJERG
 • Uforpligtende høretest til kr. 0,-
 • Værdi af høretest kr. 500,-
 • Smertefrit & varer kun 15-25 minutter
 • Dit lokale hørecenter
 • Afprøv høreapparat i 30 dage gratis
 • Vi vejleder i offentligt tilskud

Helt ude på vestkysten finder man Danmarks femte største by, Esbjerg, som med 72.000 indbyggere selvfølgelig har et stort udvalg af hørecentraler med høreapparater.

Høreapparater Danmark har heldigvis specialiseret sig i, at finde det helt rigtige hørecenter i Esbjerg til dig.

I havnebyen Esbjerg finder du fantastiske parkeringsforhold ved alle høreklinikker, og du får samtidig en fantastisk service med en vestjysk mentalitet, som er helt nede på jorden.

Region Syddanmark tilbyder dig gratis høreapparat, hvis du ønsker dette. Det kræver en henvisning til Høreklinikken i Esbjerg, som er drevet af netop Region Syddanmark.

Uanset hvor i Esbjerg du befinder dig, finder du en lokal hørecentral. I både 6700, 6705, 6710 og 6715 Esbjerg finder du professionelle hørecentre, som kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige høreapparat.

Find privat hørecenter i Esbjerg:

Dansk HøreCenter Esbjerg

Dansk Hørecenter Esbjerg

Adresse: Strandbygade 15-17, 6700 Esbjerg
Åbningstider: Tirs-Fre 8.30-16

Om Dansk HøreCenter Esbjerg:
På Strandbygade i Esbjerg, som er en af de større indfaldsveje til centrum, finder du en af Danmarks største hørecentre. Dansk HøreCenter i Esbjerg ligger i moderne og store lokaler, hvor du bliver budt velkommen i en stor reception og venteområde, hvor du blandt andet kan nyde en kop varmt at drikke samt læsestof. Høreklinikken ligger lige overfor et stort parkeringshus, så det er let at finde parkering samt at komme til og fra.

AudioNova Hørecenter Esbjerg

AudioNova Hørecenter Esbjerg

Adresse: Stormgade 17, 6700 Esbjerg
Åbningstider: Man-Tors 8.30-16, Fre 8.30-15.30

Om AudioNova Hørecenter Esbjerg:
Helt inde i centrum af Esbjerg i krydset mellem Stormgade og Skolegade finder du AudioNova Esbjerg. Klinikken ligger i flotte lokaler, hvor du får en velkomst i en hyggelig reception. Der findes gode parkeringsmuligheder i centrum tæt på AudioNova Esbjerg, samt det er utrolig let at komme til og fra med offentlige transportmidler. Hver mandag, onsdag og fredag er der såkaldt åben konsultation, hvor der er mulighed får at få lavet service og justering af ens høreapparat uden at have bestilt tid.

Audiphoni – Ørelægernes Høreklinik Esbjerg

Audiphoni Ørelægernes Høreklinik Esbjerg

Adresse: Norgesgade 2, 6700 Esbjerg
Åbningstider: Man-Tors 8-16, Fre 8-12

Om Audiphoni – Ørelægernes Høreklinik Esbjerg:
Inde i Esbjerg Centrum finder du høreklinikken Audiphoni, som er en lokal esbjergensisk høreklinik. Klinikken ligger i flotte og moderne faciliteter lige ud til Banegårdspladsen. Her møder du en række yderst kompetente og servicemindede hørespecialister, som har et tæt samarbejde med de praktiserende ørelæger i Esbjerg. Få meter fra Audiphoni ligger Esbjerg Banegård, Esbjerg Busterminal samt parkeringshuset EuroPark, så det er let at få en parkeringsplads. Derudover er det let at komme til og fra med offentlig transport.

Hørecenter Hallmann, Esbjerg

Hallmann Hørecenter Esbjerg

Adresse: Østervangsgade 4B, 6715 Esbjerg N (hos Optik Hallmann)
Åbningstider: Man-Fre 10-17.30, Lør 10-13

Om Hørecenter Hallmann, Esbjerg:
Ude i forstaden Gjesing finder du tæt på Esbjerg Storcenter og City Nord høreklinikken Hørecenter Hallmann, som er en del af den tyske kæde Optik Hallmann. Klinikken ligger i yderst moderne lokaler i anonyme omgivelser bag Danske Bank. Hele vejen rundt om klinikken finder du parkeringspladser, så du hurtigt og let kan komme til og fra høreklinikken. Samtidig er der mulighed for at handle i et af de store indkøbscentre i bydelen.

Din Hørespecialist Esbjerg

Din Hørespecialist Esbjerg

Adresse: Kongensgade 72, 6700 Esbjerg (hos Thiele)
Åbningstider: Ons 9.45-16.30, Tors 9.45-14.30

Om Din Hørespecialist Esbjerg:
Midt på Jyllands længste gågade, Kongensgade i Esbjerg, finder du Din Hørespecialist Esbjerg, som ligger i baglokalet af optikeren Thiele. Klinikken ligger i små og hyggelige lokaler, og byder på fantastiske parkeringsforhold lige bag bygningen på Borgergade. Tæt på finder du også parkeringshus ved Føtex Esbjerg. Læg mærke til at Din Hørespecialist Esbjerg kun har åbent to dage om ugen, så det er vigtigt, at have lavet en tidsbestilling inden du kigger forbi høreklinikken.

Din Hørelse Esbjerg

Din Hørelse Esbjerg

Adresse: Danmarksgade 26, st. tv., 6700 Esbjerg
Åbningstider: Man 9-16.30, Tirs 9-17.30, Ons-Tors 9-16.30, Fre 9-15

Om Din Hørelse Esbjerg:
På stille og rolige Danmarksgade, som ligger helt inde i Esbjerg centrum parallelt med gågaden, finder du en forholdsvis ny høreklinik. Din Hørelse Esbjerg er ikke gammel, og bag disken finder du da også ung og frisk personale, som er yderste personlige og professionelle. Samtidig hører den nye høreklinik til i moderne bygninger. Hver dag kl. 12-13 kan du kigge forbi uanmeldt, hvor de har åben klinik. Din Hørelse i Esbjerg vil hjælpe dig med at kunne høre Esbjergs fantastiske atmosfære.

Offentlig høreklinik i Esbjerg:

Høreklinikken Esbjerg Sygehus

Adresse: Haraldsgade 7, 6700 Esbjerg
Tlf. nummer: 78 18 27 96
Tlf. tid: Man-Tors 9-14, Fre 9-12.30
Ventetid: Ca. 56 uger

Høreklinikken Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg

Bor du i eller omkring Esbjerg, og har fået en henvisning fra en ørelæge til høreapparatbehandling, kan du blive behandlet på Region Syddanmarks audiologiske klinik. Den hører hjemme på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

På Høreklinikken i Esbjerg, som er tilknyttet sygehusets øre-, næse- & halsafdeling, kan du modtage behandling for høreproblemer, herunder behandling med høreapparat. Audiologisk afdeling på Sydvestjysk Sygehus behandler årligt over 10.000 patienter.

Afdelingen har 10 ansatte, hvor der er både læger, audiologer og assistenter. For at få en tid, skal du have en henvisning fra en ørelæge, hvorefter Region Syddanmark automatisk vil indkalde dig til Høreklinikken.

Du finder Høreklinikken på Haraldsgade 7, som ligger i hospitalsområdet i Esbjerg. Her tager du Indgang 5 ved afdelingen Hvalen.

Ventetiden på den offentlige høreklinik i Esbjerg er lige pt. på ca. 55-60 uger, men kan variere fra tid til anden.

GRATIS HØRETEST I ESBJERG
 • Uforpligtende høretest til kr. 0,-
 • Værdi af høretest kr. 500,-
 • Smertefrit & varer kun 15-25 minutter
 • Dit lokale hørecenter
 • Afprøv høreapparat i 30 dage gratis
 • Vi vejleder i offentligt tilskud