Bor du i eller i nærheden smileys by Aarhus, og har brug for et hørecenter? Vi har hos Høreapparater Danmark specialiseret os i at hjælpe dig med at finde den helt rigtige høreklinik i Aarhus, da vi ingen høreklinikker har selv i Aarhus.

GRATIS HØRETEST I AARHUS
 • Uforpligtende høretest til kr. 0,-
 • Værdi af høretest kr. 500,-
 • Smertefrit & varer kun 15-25 minutter
 • Dit lokale hørecenter
 • Afprøv høreapparat i 30 dage gratis
 • Vi vejleder i offentligt tilskud

I Danmarks anden største by Århus finder du en lang række af private hørecentraler, som kan hjælpe dig med høreapparater og høreundersøgelser. Er du i stedet på jagt efter offentlig hjælp, kan du få et gratis høreapparat udleveret hos Region Midtjylland ved en af deres høreklinikker, som du finder på Aarhus Universitetshospital eller Aarhus Lokalklinik.

Med 270.000 indbyggere har Århus selvfølgelig en masse gode høreklinikker, men hvordan finder man det helt rigtige hørecenter i Aarhus, som kan hjælpe dig med et høreapparat? Vi guider dig hele vejen til den rigtige hørecentral i Århus.

Høreapparater Danmark har allerede henvist en lang række aarhusianere til de bedste hørecentre, og vi har derfor en stor ekspertise i netop dette. Så uanset hvor du er bosat i Aarhus eller området omkring, hjælper vi dig til den bedste høreklinik i Aarhus. Vi henviser til en lang række hørecentraler i både 8000, 8100, 8200 og 8210 Aarhus.

Find privat hørecenter i Aarhus:

Dansk HøreCenter Aarhus

Dansk Hørecenter Århus

Adresse: Valdemarsgade 32, 8000 Aarhus C
Åbningstider: Man-Fre 8.30-16

Om Dansk HøreCenter Aarhus:
Helt inde i centrum af Jyllands største by, tæt på Århus Hovedbanegård, Bruuns Galleri, Århus Busterminal samt ARoS finder du høreklinikken Dansk HøreCenter Århus. Personalet i Aarhus-klinikken byder dig hjerteligt velkommen i den hyggelige reception, hvor du bliver budt på noget lunt at drikke. Klinikken ligger i nogle flotte lokaler i det kendte Valdemarhus, som ligger i nærheden af et Q-Park parkeringshus, så det er let at komme til høreklinikken.

Ørelægernes Hørecenter Aarhus

Ørelægernes Hørecenter Århus

Adresse: Østergade 4, 2. sal, 8000 Aarhus C
Åbningstider: Efter aftale

Om Ørelægernes Hørecenter Aarhus:
På Østergade i Aarhus C finder du på gadehjørnet det gamle og karismatiske tårn med indgang til høreklinikken Ørelægernes Hørecenter Århus. Her måder du en række ørelæger og audiologer, som med høj ekspertise hjælper dig med at finde den helt optimale løsning på lige dit høreproblem – oftest med et høreapparat i Aarhus. Personlig betjening er i fokus på klinikken, og de har endda mulighed for at komme hjem til dig, hvis du har problemer med transport til klinikken.

AudioNova Hørecenter Aarhus V, Viby J

AudioNova Hørecenter Viby J, Århus

Adresse: Skanderborgvej 215, 8260 Viby J
Åbningstider: Man-Tors 8.30-16, Fre 8.30-14

Om AudioNova Hørecenter Aarhus V, Viby J:
Lidt udenfor Aarhus midtby ligger forstaden Viby, som selvfølgelig også byder på en høreklinik. Her finder du AudioNova Hørecenter Viby J, som er én høreklinik ud af en række af AudioNova-klinikker i Århus. Klinikken ligger i en stor og flot bygning, hvor du finder parkering bag klinikken. Lige overfor ligger Viby Idrætspark, hvor der også er mulighed for parkering. Hver tirsdag har AudioNova Hørecenter Viby åben konsultation mellem kl. 14.30 og kl. 15.30, hvor du kan kigge forbi klinikken i Viby uden tidsbestilling.

Speciallægernes Høreklinik Aarhus

Adresse: Store Torv 8, 8000 Aarhus C
Åbningstider: Efter aftale

Om Speciallægernes Høreklinik Aarhus:
Inde i gågaden i Latinerkvarteret, Aarhus centrum finder du den privatejede aarhusianske høreklinik Speciallægernes Høreklinik Århus. På klinikken, som ligger ved siden af domkirken, møder du en række yderst erfarne ørelæger og hørespecialister, som giver dig faglig rådgivning omkring valg af høreapparat. Der er rig mulighed for parkering i både Q-Park parkeringshuset ved Magasin samt på Europark parkeringspladsen ved havnen få hundrede meter fra klinikken.

AudioNova Hørecenter Aarhus N, Skejby

Adresse: Skejbycentret, Skelagervej 5, 8200 Aarhus N
Åbningstider: Man-Tors 8.30-16, Fre 8.30-15.30

Om AudioNova Hørecenter Aarhus N, Skejby:
I Aarhus Nord finder du forstaden Skejby, som udover det store hospitalsområde, også byder på shoppingcentret Skejbycentret. Her finder du høreklinikken AudioNova Hørecenter Skejby, hvor eksperter i høreproblemer står klar til at rådgive dig. Klinikken hører hjemme i ældre faciliteter i butik nummer 9, men du finder udenfor centret fantastiske parkeringsmuligheder samt indkøbsmuligheder før eller efter dit besøg på hørecentret.

AudioNova Hørecenter Aarhus S, Højbjerg

Adresse: Stenvej 19, 8070 Højbjerg
Åbningstider: Man-Tors 8.30-16, Fre 8.30-15.30

Om AudioNova Hørecenter Aarhus S, Højbjerg:
Syd for smilets by Århus finder du selvfølgelig også en høreklinik fra AudioNova-kæden. AudioNova Hørecenter Højbjerg, som ligger i Skådecentret, der er et åbent shoppingområde i forstaden Højbjerg, står klar til at hjælpe dig med høreapparatbehandling. Hver torsdag har Højbjerg-høreklinikken endda åben konsultation, hvor du kl. 13.45-14.30 kan få vejledning og hjælp uden en tidsbestilling først. Rundt om Skådecentret finder du gode parkeringsforhold.

Hørecenter Århus

Adresse: Skelagervej 5, 1. sal, 8200 Aarhus N
Åbningstider: Efter aftale

Om Hørecenter Århus:
I den nordlige del af Aarhus finder du høreklinikken Hørecenter Århus, som står klar til at give dig en yderst professionel behandling med over 50 års erfaring i branchen sammenlagt. Du vil modtage en grundig vejledning i behandling dit høreproblem – oftest med høreapparater. Har du problemer med transport til klinikken tilbydes hjemmebesøg også. Derudover tilbydes lægeundersøgelse, så der ikke er behov for at besøge en praktiserende ørelæge først. Parkeringsforholdene omkring klinikken er rigtig gode.

Din Hørelse Aarhus

Adresse: Park Allé 15, st. th., 8000 Aarhus C
Åbningstider: Man-Tors 8.30-16, Fre 8.30-15.30

Om Din Hørelse Aarhus:
Inde i Aarhus C finder du selvfølgelig også en afdeling af kæden Din Hørelse, som vil gøre alt for at hjælpe dig til, at kunne høre den eventyrlige atmosfære i byen Århus – smilets by. I klinikken står der en række høreeksperter klar til at hjælpe dig, eksempelvis med at finde et høreapparat, som passer perfekt til dig. Du finder klinikken lige overfor Aarhus Rådhuset og Rådhusparken, mens du få hundrede meter derfra finder et Q-Park parkeringshus ved Århus Hovedbanegård.

Din Hørespecialist Aarhus

Adresse: Viby Torv 3, 8260 Viby J
Åbningstider: Man 9-18, Ons-Tors 9-16, Fre 9-14

Om Din Hørespecialist Aarhus:
I forstaden Viby J vest for Århus finder du Din Hørespecialists afdeling i Aarhus. Klinikken, som ligger på Viby Torv lige ved siden af Viby Centret, er eksperter i behandling af høretab med høreapparater. Udenfor klinikken er der gode parkeringsmuligheder især ved Viby Centret eller på Viby Torv Parkeringsplads, som ligger lige udenfor. Dette er den eneste afdeling af Din Hørespecialist i Århus.

AudioNova Hørecenter Lystrup

Adresse: Bystævnet 5, 8520 Lystrup (ved Klinik for Fodterapi)
Åbningstider: Tirs 8.30-16, Ons 8.30-15, Fre 8.30-14

Om AudioNova Hørecenter Lystrup:
Nogle få kilometer udenfor Aarhus Nord finder du den mindre by Lystrup, som byder dig på en høreklinik fra AudioNova også. Det betyder, at du ikke behøver, at køre helt ind til Århus. Klinikken ligger i de samme lokaler på Bystævnet, som Klinik for Fodterapi, og har kun åbent tre dage om ugen. I AudioNova Lystrup står personalet klar til at rådgive dig i de nyere og lyse lokaler, mens du udenfor høreklinikken også finder rigtig god parkeringsforhold ved indkøbsbutikken Kiwi.

Aleris-Hamlet Høreklinik Aarhus

Adresse: Brendstrupgårdsvej 21, 8200 Aarhus N
Åbningstider: Man-Tors 8-18, Fre 8-15

Om Aleris-Hamlet Høreklinik Aarhus:
Lidt nord for Aarhus midtby finder du privathospitalet Aleris-Hamlet, som selvfølgelig også har en privat høreklinik. Her står en række eksperter klar til at hjælpe dig med en individuel og professionel vejledning samt vejledning til at søge om tilskud hos din region. Ved Aleris-Hamlet behøver du ikke en henvisning fra en praktiserende ørelæge, da klinikken kan tage sig af denne del også. Udenfor privathospitalet finder du gode parkeringsforhold for kunder og patienter.

Offentlig høreklinik i Aarhus:

Audiologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital

Adresse: Peter Sabroes Gade 6, st., indgang 14F, 8000 Aarhus C
Tlf. nummer: 78 46 31 09
Telefontid: Man-Tors 9-12
Ventetid: Ca. 52 uger

Audiologisk Klinik, Aarhus Universitetshospital

Hører du under Region Midtjylland, og bor i Aarhus eller omegn, kan du modtage høreapparatbehandling gratis på Audiologisk Klinik på Aarhus Universitetshospital.

Afdelingen hører under Øre-, Næse- og Halsafdeling H, og drives af Region Midtjylland.

De finder klinikken i stueetagen i nogle nye og yderste moderne lokaler med parkeringspladser samt parkeringshus lige ude foran høreklinikken.

For at få en tid hos Audiologisk Klinik skal du have en henvisning fra en praktiserende ørelæge, hvorefter du automatisk vil blive indkaldt af Region Midtjylland.

Aarhus Universitetshospitals Audiologiske Afdeling ligger på Peter Sabroes Gade 6 helt inde i Aarhus Centrum. Afdelingen er yderst let at finde, da den ligger i en bygning for sig selv.

Udover afdelingen i Aarhus har klinikken også mindre lokalafdelinger i byer som Herning og Randers, hvis du er lokaliseret tættere på disse byer.

GRATIS HØRETEST I AARHUS
 • Uforpligtende høretest til kr. 0,-
 • Værdi af høretest kr. 500,-
 • Smertefrit & varer kun 15-25 minutter
 • Dit lokale hørecenter
 • Afprøv høreapparat i 30 dage gratis
 • Vi vejleder i offentligt tilskud