Har du bopæl i eller omkring Aalborg i Nordjylland, og har brug for en høreundersøgelse eller et høreapparat, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige høreklinik i Aalborg.

GRATIS HØRETEST I AALBORG
 • Uforpligtende høretest til kr. 0,-
 • Værdi af høretest kr. 500,-
 • Smertefrit & varer kun 15-25 minutter
 • Dit lokale hørecenter
 • Afprøv høreapparat i 30 dage gratis
 • Vi vejleder i offentligt tilskud

Langt oppe i Nordjylland finder du Nordens Paris – nemlig Danmarks fjerde største by, Aalborg. Med 115.000 indbyggere findes der selvfølgelig en masse hørecentraler, så det kan være svært at finde den bedste for dig.

Vi hos Høreapparater Danmark har stor ekspertise i at hjælpe dig til at finde en lokal høreklinik i Aalborg. Mange nordjydere og aalborgensere er allerede blevet henvist via. os til et hørecenter i Ålborg – med stor tilfredshed.

I Aalborg finder du gode parkeringsforhold hos klinikkerne, og servicen er altid helt i top! Selv hos hvert hørecenter i Aalborg møder du den nordjyske mentalitet, som er helt nede på jorden.

Ønsker du at benytte dig af høreapparater fra det offentlige, skal du have en henvisning til Region Nordjyllands høreklinik på Aalborg Sygehus – Høreklinikken Aalborg.

Mulighederne er mange i Aalborg, og der er både mulighed for offentlig eller privat høreapparatbehandling. Så uanset om du bor i 9000, 9200, 9210 eller 9220 Aalborg, finder du en lokal hørecentral i Ålborg.

Find privat hørecenter i Aalborg:

Dansk HøreCenter Aalborg

Dansk Hørecenter Aalborg

Adresse: Maren Turis Gade 5, 9000 Aalborg
Åbningstider: Man-Fre 10-16.30

Om Dansk HøreCenter Aalborg:
I det indre Aalborg på stille Maren Turis Gade finder du Dansk HøreCenter Aalborg i en ældre og flot historisk bygning, som skaber en helt speciel og afslappende stemning. Du bliver budt velkommen i flotte lokaler med et venteområde, hvor der er kaffe og the på kanden, som kan nydes i de bløde sofaer. Det er let at komme til Dansk HøreCenter Aalborg med offentlig transport, men der er også gode parkeringsmuligheder i centrum.

AudioNova Hørecenter Aalborg SV

AudioNova Hørecenter Aalborg SV

Adresse: Hobrovej 505, 9200 Aalborg SV
Åbningstider: Man-Tors 8.30-16, Fre 8.30-15.30

Om AudioNova Hørecenter Aalborg SV:
På Hobrovej i Skalborg ved Aalborg Storcenter finder du AudioNova Hørecenter, som i nye og flotte lokaler tilbyder dig professionel høreapparatbehandling. Mandag mellem kl. 11 og 12 er der åben konsultation, hvor du uden tidsbestilling kan komme og få justeret eller foretaget lettere service af dit høreapparat. AudioNova Hørecenter Aalborg ligger tæt ved store parkeringsmuligheder, så det er let at komme til og fra.

Høreapparatet Aalborg – Ørelægernes Hørecenter

Høreapparatet Aalborg Ørelægernes Hørecenter

Adresse: Vesterbro 63, 9000 Aalborg
Åbningstider: Man-Tors 8.10-15.30, Fre 8.10-14

Om Høreapparatet Aalborg – Ørelægernes Hørecenter:
På Vesterbro finder du ved siden af det kendte symbol “Gåsepigen” Høreapparatet Aalborg – Ørelægernes Hørecenter, som ligger anonymt og roligt ind af sidegaden Stengade. Bag høreklinikken finder du en større parkeringsplads, mens et dygtig team af hørespecialister venter på dig indenfor i flotte ældre lokaler. I receptionen er der venterum, hvor der bydes på drikkelse og læsestof.

Din Hørespecialist Aalborg Storcenter

Din Hørespecialist Aalborg

Adresse: Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV (hos Thiele)
Åbningstider: Man 10-17, Tors-Fre 10-15

Om Din Hørespecialist Aalborg:
I Aalborg Storcenter finder du Din Hørespecialist Aalborg, som har hjemme i samme butik, som optikerbutikken Thiele. Her møder du et professionelt personale, som står klar til at hjælpe dig med din høreapparatbehandling i Aalborg. Med placeringen i Aalborg Storcenter er der fantastiske parkeringsmuligheder, og samtidig er der mulighed for at løbe andre ærinder før eller efter din høreundersøgelse eller høreapparatbehandling.

Budolfi Høreklinik Aalborg

Budolfi Høreklinik

Adresse: Algade 38, 2. sal, 9000 Aalborg
Åbningstider: Man 8-16, Tirs-Tors 8-15, Fre 8-14

Om Budolfi Høreklinik Aalborg:
Ved siden af den historiske kirke Budolfi Kirke i Aalborg Centrum finder du en ny og flot bygning fra Erhverv Aalborg. På anden sal finder du Budolfi Høreklinik, som ligger sammen med – og har tæt samarbejde med – Budolfi Øre-, Næse- & Halsklinik. Du bliver budt velkommen af højtuddannede specialister, som ønsker at give dig en personlig oplevelse i de nye faciliteter. Ved siden af høreklinikken finder du en parkeringsplads.

Aurem Høreklinik Aalborg

Adresse: Nørregade 31, 9000 Aalborg
Åbningstider: Man 9-16, Tirs 9-15, Ons-Fre 9-16

Om Aurem Hørecenter Aalborg:
I det stille kvarter omkring Nørregade finder du høreklinikken Aurem Aalborg. Her møder du en yderst kompetent service fra det nordjyske ægtepar og ejere Gitte og René. De står klar til at byde dig velkommen i den ældre historiske bygning med nye og flotte lokaler. Du kan vente i det hyggelige venteområde på klinikken, hvor du møder Gitte, som står for receptionen.

Offentlig høreklinik i Aalborg:

Høreklinikken Aalborg Sygehus

Adresse: Havrevangen 1, 6. sal, 9000 Aalborg
Tlf. nummer: 97 66 27 70
Telefontid: Kl. 8-12
Ventetid: Børn: ca. 4 uger, Voksne: ca. 65 uger

Høreklinikken Aalborg Universitetshospital

Har du fået en henvisning fra en praktiserende ørelæge, og ønsker at benytte det offentlige sundhedssystems tilbud om gratis høreapparatbehandling, skal du ind på Audiologisk Afdeling i Aalborg under Region Nordjylland.

Afdelingen i Aalborg hedder Høreklinikken Aalborg, og hører under Aalborg Universitetshospital. Her udføres diagnosticering, behandling samt tilpasning af apparater.

For at modtage behandling på Høreklinikken Aalborg skal du have en henvisning fra en ørelæge. Du behøver ikke en henvisning fra din egen læge, før du kan kontakte en praktiserende ørelæge. Du vil automatisk modtage en indkaldelse fra Region Nordjylland, når en praktiserende ørelæge har lavet en henvisning.

Hos Region Nordjylland er det gratis at modtage høreapparatbehandling. Det er dog vigtigt at bemærke, at det udleverede høreapparat fra Region Nordjylland, kun er til låns.

Du finder Audiologisk Afdeling ved at benytte hovedindgangen på Havrevangen 1, og melder din ankomst i receptionen på 6. sal.

GRATIS HØRETEST I AALBORG
 • Uforpligtende høretest til kr. 0,-
 • Værdi af høretest kr. 500,-
 • Smertefrit & varer kun 15-25 minutter
 • Dit lokale hørecenter
 • Afprøv høreapparat i 30 dage gratis
 • Vi vejleder i offentligt tilskud