På et hørecenter finder du en uddannet audiologist, som kan hjælpe dig med din høreapparatbehandling. Hørecentre findes rundt om i hele landet – også i dit lokalområde. De fleste er medlem af en kæde, så du kan få landsdækkende service, hvis uheldet skulle være ude.

Aabenraa

Aalborg

Aarhus

Charlottenlund

Esbjerg

Faaborg

Grenaa

Helsingør

Herning

Holstebro

Horsens

Kolding

København

Næstved

Odense

Randers

Roskilde

Silkeborg

Vejle

Viborg

Hørecentre er et privat alternativ til de offentlige høreklinikker, og differentierer sig på en lang række områder. Et privat hørecenter er ofte en del af en landsdækkende kæde, som dermed giver klienterne en lang række fordele. Det gør blandt andet, at der er mulighed for akut service i hele landet.

Et hørecenter tilbyder høretest, behandling, høreapparater, tilpasning, vejledning og løbende opfølgning. Udvalget af høreapparater er stort og altid af de bedste løsninger. Der er også rig mulighed for avancerede løsninger og ekstraudstyr.

I et hørecenter vil man opleve en yderst professionel og personlig service, som resultat af at det er privatejet. Man vil på de fleste hørecentre opleve, at man får en personlig audiologist, som man modtager behandling af i hele forløbet. Flere hørecentre tilbyder endda hjemmebesøg, hvis der er tale om ældre mennesker, som ikke har mulighed for personligt fremmøde.

I modsætning til en offentlig høreklinik, vil du på et hørecenter også opleve, at der er en meget kort – og ofte ingen – ventetid. Hos de landsdækkende kæder har man også mulighed for at få tegnet en billig forsikring, og man har også mulighed for at lave en afbetalingsordning – eller benytte sig af en anden fleksibel betalingsform.

Du finder dit lokale hørecenter i langt de fleste større byer i Danmark. Der findes blandt andet hørecentre i København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Herning, Næstved, Helsingør, Randers, Kolding, Vejle, Horsens, Silkeborg, Roskilde, Holstebro, Viborg, Lyngby, Frederiksberg, Gentofte, Fredericia, Hvidovre, Greve, Aabenraa, Hjørring, Holbæk, Køge, Slagelse, Haderslev, Lemvig, Ringkøbing, Sønderborg, Charlottenlund, Middelfart, Svendborg, Kastrup, Faaborg, Nyborg, Grenå, Rudkøbing og mange andre byer.

BOOK GRATIS HØRETEST
  • Uforpligtende høretest til kr. 0,-
  • Værdi af høretest kr. 500,-
  • Smertefrit & varer kun 15-25 minutter
  • Landsdækkende – altid i nærheden
  • Afprøv høreapparat i 30 dage gratis
  • Vi vejleder i offentligt tilskud